Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Rotterdam
23 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij op zoek naar logistieke productiemedewerkers die op flexibel inzetbaar zijn. Dit zal op oproepbasis zijn dus jouw voorkeur gaat dan ook uit naar flexibele werkdagen. Doe jij het goed? Dan zal jouw nieuwe opdrachtgever jou steeds vaker oproepen, dit kan uitlopen tot 32 uur per week.

Als logistieke productiemedewerker zal jij je voornamelijk bezig houden met het ompakken van kinderartikelen. Deze artikelen zal jij opnieuw verpakken, sealen en wegzetten. Zwaar werk is het niet maar nauwkeurigheid en een snel tempo wordt wel van jou verwacht.

De werktijden zijn altijd hetzelfde namelijk van 07:30 tot 16:00. Het is belangrijk dat jij in het bezit bent van een auto, zonder is jouw nieuwe opdrachtgever niet te bereiken.

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend bedrijf in de Europoort dat wereldwijf actief is. Ze doen voornamelijk op- en overslag. Het team waarin jij terecht komt is een informeel en hardwerkend team. Ruimte voor eigen inbreng wordt bij jouw nieuwe werkgever zeer gewaardeerd.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau