Luba Uitzendbureau

Glaszetter

Details van de functie

Logo Over de functie

Als glaszetter bij jouw toekomstige werkgever in Monster heb je enige ervaring met het zetten van glas. Deze ervaring kan onder andere op het gebied van isolatieglas, glas-in-lood of decoratief glas zijn. Elke ervaring op het gebied van glas is mooi meegenomen! Zolang jij niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en je graag het vak nog beter wil leren, ben je hier aan het juiste adres. Geen dag is het zelfde. Van het plaatsen van glazen deuren tot het vervangen van glazen tafels, douchewanden of glas-in-lood. Hier komt van alles aan de orde.

Jij krijgt onder andere te maken met zagen, hakken, frezen en schroeven, dus jouw kennis van gereedschap wordt in de komende maanden flink opgeschroefd.

Je werkdag begint om 07:30 uur op de vestiging in Monster waarvandaan je met de werk bus vertrekt naar jouw project(en) voor deze dag. Rond 16:00 uur wordt je weer op de vestiging gebracht waarna je op eigen gelegenheid met je fiets, auto, ov of scooter op huis aangaat.
Op vrijdag staat er na je werkdag altijd een lekkere borrel voor jou en je collega?s klaar.

Je komt te werken in een echt familiebedrijf wat gerund wordt door vader en zoon. Daarnaast werken zowel moeder als vrouw ook mee binnen het bedrijf. Dat het een familiebedrijf is komt naar voren in de sfeer die er heerst. Medewerkers vinden het leuk om hier te werken en plezier in werk van groot belang. Feestjes en borrels horen hier ook zeker bij.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau