Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker cleanroom

  • Vacature
  • Noord-Holland
Enkhuizen
24 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen deze internationale organisatie werk jij samen met jouw collega?s aan het vervaardigen van een kwalitatief hoogstaand product. Een product dat daarna wereldwijd binnen verschillende (medische) sectoren gebruikt wordt en waardoor de kwaliteit en hygine binnen het productieproces hoog in het vaandel staan. Omdat de producten steriel vervaardigd moeten worden ben jij werkzaam in een cleanroom. Cleanroom? Dit is een zeer zuivere werkomgeving welke is ontworpen om contaminatie aan het productproces tot een minimum te beperken /uit te sluiten. Dit betekent ook dat jij hiervoor de benodigde maatregelen treft voordat jouw dienst aanvangt. Denk hierbij aan het dragen van een overjas en witte werkschoenen en het dragen van een haar- en indien nodig een baardnetje. Als de mussen buiten van het dak vallen houd jij jouw hoofd gewoon koel! Je bent namelijk werkzaam in een ruimte waar de temperatuur constant geregeld wordt vanwege de producten die vervaardigd worden. Er heerst 24 uur per dag een aangename werktemperatuur. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd:
  • Je houdt het productieproces continu in de gaten, controleert of alles draait volgens de specificaties en signaleert onvolkomenheden. Iedere twee uur moeten er verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd worden omdat de kwaliteit ten alle tijden perfect moet zijn. Denk hierbij aan het uitvoeren van metingen met behulp van een meetinstrument als een visuele kwaliteitscontrole. Deze gegevens moeten daarna ook ingevoerd worden in de computer
  • Is een bepaalde order klaar? Dan zorg jij ervoor dat de rollen ingepakt worden en op de lopende band worden gelegd zodat deze bij de afdeling inpak terecht komen
  • Treedt er een storing op? Dan assisteer jij bij het verhelpen van de storing
  • En moet er schoongemaakt worden? Dan pak jij schoonmaakspullen en ga je ook aan de slag!

    Jouw werkweek start met 2 ochtenddiensten (07:00-15:00 uur). Daarna heb je twee middagdiensten (15:00-23:00 uur) en sluit jouw zesdaagse werkweek af met twee nachtdiensten (23:00-07:00 uur). Dan heb je een uitslaapdag en daarna drie volle dagen vrij; hoe heerlijk is dat! Je weet dus nu al wanneer je de rest van het jaar moet werken; handig h!

Jouw toekomstige werkgever is een internationale leider in de vervaardiging van thermoplastische folies en toepassingen van hoogwaardige kwaliteit. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten plastic voor medische toepassingen. Ze produceren halffabricaten plastics (bloedzakken, infuusslangen) voor medische toepassingen, maar ook toepassingen bedoeld voor de bio industrie. Daarnaast maken ze ook in opdracht maatwerk. Jouw toekomstige werklocatie in Enkhuizen heeft naast de productie van deze producten ook een cleanroom waarin de medische toepassingen worden geproduceerd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau