Luba Uitzendbureau

Teamleider Productie

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Poeldijk
26 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider productie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van (en toezicht houden op) het uitvoeren van werkzaamheden op de afdeling Productie.

Jij zorgt ervoor dat de mensen binnen jouw team gemotiveerd en gestructureerd te werk gaan en voert de nodige acties uit om dit ook zo te houden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het team wat jij dagelijks gaat leiden bestaat uit circa 10 medewerkers. Daarnaast ben je flexibel, want er wordt gewerkt tussen 05:00 en 20:00 uur van maandag tot en met zaterdag.

Naast dat je controleert hoe het productieproces verloopt, houd je in de gaten hoe het rijpingsproces gaat en stuur je de medewerkers aan. Ook voer je administratieve handelingen uit op kantoor.

Kortom, een allround functie!

Jouw toekomstige werkgever zit in de fruit van teelt tot verpakking. Met een ervaren team werken ze aan nieuwe concepten, waarbij kwaliteit van het product 'de smaak' voorop staat. Ze streven naar een duurzame positionering van de activiteiten en nieuwe concepten, waarbij milieu een belangrijke is. Een fijne omgang met collega's is belangrijk, vandaar dat een ieder binnen deze organisatie ambitieus en enthousiast is. Ze stimuleren dit door middel van het toekennen van verantwoordelijkheid.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau