Luba Uitzendbureau

Machine operator

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Maasdijk
19 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven gemotiveerde, enthousiaste machine operator voor een bedrijf binnen de AGF-sector. Na je inwerktraject ben jij verantwoordelijk voor één grote verpakkingsmachine. Aan deze machine staan diverse medewerkers de AGF producten te verpakken.

Is het folie bijna op? Dan zorg jij ervoor dat het bijgevuld is zodat de machine kan blijven draaien. Is de order met mango's helemaal verwerkt? Dan stel jij de machine in zodat de avocado's verpakt kunnen worden. Is het handiger dat de medewerkers van plaats verwisselen aan de machine? Dan communiceer jij dit door. Kortom, jij zorgt ervoor dat het productieproces aan deze machine vlekkeloos verloopt! Er zijn meerdere machines dus je hebt collega machine operators waarmee je samenwerkt.

Binnen deze functie werken we in een twee ploegendienst, van 04:30 tot 14:30 en van 13:30 tot 23:30 uur. De functie van Machine Operator is een fulltime functie, voor 45 uur per week.

Het is een groot bedrijf, voortdurend in beweging en gelegen in het Westland. De kerntaken liggen in de opslag, het ompakken en kwaliteitscontroles van elk type fruit. Het bedrijf beschikt over een zeer grote opslagcapaciteit bestaande uit diverse koelcellen. Nee-verkoop kennen ze er niet, alles is mogelijk, het draait om service en kwaliteit, 24/7!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau