Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker mengafdeling

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan het werk op de mengafdeling. Deze leuke job met veel uitdaging en met twee hoofdtaken. Aan de ene kant ben je logistieke werkzaamheden aan het doen en aan de andere kant doe je werkzaamheden aan de machine en productie.

Wanneer je aan de logistieke kant werkt kun je de volgende werkzaamheden gaan uitvoeren:
  • Laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een hef- en reachtruck (must)
  • Verpakken en eventueel herverpakken van producten
  • Sorteren en stickeren van goederen
  • Verzendklaar maken van orders
  • Verwerken van geretourneerde goederen
  • Controleren van producten op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking en serienummer

Wanneer je gaat werken op de afdeling Mengerij krijg je een recept waarbij je stap voor stap de grondstoffen en of ingrediŽnten in de meng-ton doet. Je stelt de meng-ton goed in en wanneer je een ander product gaat maken stel je de meng-ton om. Wanneer het recept klaar is maak je de meng-ton schoon voor het volgende recept.

Jouw toekomstige werkgever is in de loop der jaren uitgegroeid tot een hartstikke modern bedrijf en bestaat al sinds 1895. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van gedroogde eierproducten. Je kan dan denken aan eiwitpoeder zoals wordt gebruikt in bakmixen. Verder bestaat het assortiment uit verschillende vloeibare eierproducten. Je kunt hierbij denken aan een bestanddeel voor het maken van mayonaise. Er wordt gewerkt in een 5-ploegendienst.

Omdat je werkt met een natuurlijk product wordt er gerekend op jouw flexibiliteit als het gaat om het nemen van pauzes en overwerk. Samen met je collega's bepaal je onderling het beste moment voor pauzes. Je kan niet zomaar stoppen met werken omdat het tijd is! Je maakt samen het werk af en dan kan je naar huis. .
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau