Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker operator kaas

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Woerden
22 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker operator kaas in Woerden is het jouw uitdaging om het productieproces van A-Z te begeleiden. Je houdt je bezig met het coaten en rijpen van kaas. Je houdt het gehele productieproces van één lijn in de gaten en stuurt bij waar nodig. Met een reachtruck plaats je de kaas vanuit het pakhuis op de productielijn. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles van de behandelde kaas uit.

Je houdt je ook bezig met:
  • Het verwerken van gegevens zoals het aantal storingen en verwerkte aantallen
  • Het instellen en bijsturen van de productielijn
  • Het zelfstandig oplossen van kleine storingen aan de lijn
  • En overleg met je naaste collega?s en je leidinggevende over de voortgang van het productieproces

Je krijgt een interne opleiding om de lijn te leren bedienen. Een ervaren collega zal je in de eerste weken begeleiden. Je krijgt uitleg hoe de productielijn werkt, hij zal je meer vertellen over de hygiëneregels en veiligheidsvoorschriften.

Je werkt 36 uur per week in een 3-ploegendienst. Dit houdt in dat je 2 dagen van 06:00 tot 14:00 uur werkt, vervolgens werk je 2 dagen van 14:00 tot 22:00 uur, daarna 2 dagen van 22:00 tot 06:00 uur en vervolgens word je 4 dagen niet ingeroosterd. De productielijnen draaien 7 dagen per week. Soms komt het voor dat je gevraagd wordt om een extra dienst te werken.

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf met groeiambities. De mentaliteit is nuchter, no-nonsense en betrokken. Medewerkers zijn flexibel en servicegericht. Bij dit bedrijf voel je je thuis waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar je mee kunt groeien met de organisatie.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau