Luba Uitzendbureau

Monteur elektrotechniek

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Leiden
23 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor je nieuwe werkgever ga je aan de slag met het installeren en programmeren van meetsystemen. Je begeleidt het gehele proces van bestelling tot installatie. Het proces bestaat uit het configureren van de apparatuur, voorbereiden van de installatie, het uitvoeren van de installatie en opleveren aan de klant. Daarvoor moet je goede planningen kunnen maken en heb je veel zelfstandig contact met de klanten. Je werkt voornamelijk alleen.
Het is afhankelijk van de drukte hoe vaak je op de weg bent en hoe vaak je binnen de installatie aan het voorbereiden bent. In de buitendienst gaat het voornamelijk om periodiek onderhoud en soms komt er een spoedklus tussendoor. Voor de functie heb je inventief inzicht nodig omdat je soms op een locatie komt waar je creatief moet zijn om de installatie opnieuw te installeren. Je weet vooraf nooit hoe de locatie eruit ziet, soms is het grondwerk en soms sta je op een hoogwerker van 4 meter.

Dit bedrijf maakt de leefomgeving in real-time inzichtelijk op het gebied van geluid, water en luchtkwaliteit. Hiervoor installeert jouw nieuwe werkgever (draadloze) meetsystemen in veelal stedelijk gebied. Je komt te werken in een klein bedrijf, wat 17 medewerkers telt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau