Luba Uitzendbureau

Sales support medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als sales support medewerker draag jij zorg voor de juiste verwerking van binnenkomende orders, offertes en aanverwante klantcontacten. Jij overlegt met verschillende interne afdelingen over het verwerken van de orders. Hiernaast bied je steun aan klanten op het gebied van levertijden, eventuele problemen en aanverwante logistieke zaken. Dagelijks heb jij contact met klanten en stel je ze op de hoogte van de prijsinformatie, geef je ondersteuning bij technische en commerciŽle vragen en geef je adviezen. Zodra de vraag van de klant door jou in kaart is gebracht, maak je de offerte en muteer je klantgegevens in het systeem. Relatiebeheer is erg belangrijk, en jij weet dit als geen ander. Jij onderhoudt het contact met de (potentiŽle) klanten en ziet kansen waar andere ze laten gaan.

Jouw toekomstige werkgever is een vertrouwde partner in de grond-, weg-, en waterbouw. Zij ontwikkelen en produceren in eigen beheer uiteenlopende oplossingen voor deze sector. Tevens zijn zij exclusief distributeur van allerlei aanverwante handelsproducten. Dit bedrijf heeft onder andere vestigingen in Bergschenhoek, Zevenbergen en Zweden.

Op de locatie in Bergschenhoek worden de ventilatieproducten geproduceerd. Of het nu gaat om een volledig ventilatieproject, een prefab-ventilatieoplossing voor een renovatieproject, of levering van ventilatieproducten voor de groothandel: jouw toekomstige werkgever biedt altijd een passende oplossing voor ieder ventilatievraagstuk. Met oog voor comfort en duurzaamheid, altijd met een gezond binnenklimaat als resultaat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau