Databalance Services B.V.

Junior Network Consultant

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
HBO
  • Noord-Brabant
Nieuwkuijk, Den Bosch
10 september 2020
1 oktober 2020

Details van de functie

Logo Spreekt werken in een jong en dynamisch team je aan, is het oplossen van problemen van onze klanten voor jou een uitdaging? Is het implementeren van totale infrastructuren jouw ding? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Databalance is per direct op zoek naar een:
Junior Network consultant.

Het is de taak van de Netwerk Engineer om netwerken te ontwikkelen, configureren en onderhouden, in overeenstemming met de functionele specificaties die zijn opgesteld om de automatisering van werk te ondersteunen. Zo ontwikkelt de Netwerk Engineer alle componenten in het netwerk op zo'n manier dat ze makkelijk in gebruik te nemen zijn en goed met elkaar samenwerken. Je helpt bij het schetsen van een toekomstig netwerk en het onderhouden van huidige netwerken, waarbij je tests uitvoert om er zeker van te zijn dat er niets mis is in het netwerk. Ook installeer je nieuwe elementen in het netwerk en adviseer je over voorwaarden voor het optimaal functioneren van het netwerk. Door de goede configuraties en codering te gebruiken, maak je het mogelijk voor klanten om probleemloos en veilig te werken. Het standby lopen per toerbeurt is ook onderdeel van je functie.

Wij bieden:
Een leuke uitdagende afwisselende baan bij een informeel bedrijf. Waar je zelfstandig en in een team kunt werken en jezelf kan ontwikkelen. Uiteraard met marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Anne Latupeirissa - Blom
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Databalance Services B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.