Luba Uitzendbureau

Medewerker ontvangst goederen

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Noordwijk
23 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Elke dag begin je met de dagstart. Na afloop weet je wat er van jou die dag verwacht wordt. Je gaat snel aan de slag want je hebt weer een boel bestellingen te verwerken.

Er is al een vrachtwagen met nieuwe producten langs geweest. Deze producten ruim je met de palletwagen in de stellingen. Doordat jij alles goed inruimt, kunnen de orderpickers de producten snel verzamelen die door de klanten besteld zijn. Dankzij jou pakken zij niet mis! Het is fysiek zwaar werk maar dit is voor jou geen probleem.

Het is inmiddels tijd voor pauze. Samen met je collega's ga je eten in de kantine. Hier staat elke dag een lekkere, verse lunch voor jullie klaar met eigen producten. Je kletst wat bij met de collega?s of speelt een potje tafelvoetbal samen.

Na de lunch pak je wat andere werkzaamheden op die ook horen tot jouw takenpakket. Denk hierbij aan:
  • Controles op binnengekomen goederen, zoals gewicht, aantal, merk, soort, THT, temperatuur.
  • Orderpicken van goederen uit het magazijn.
  • Je houdt het magazijn schoon.

Het bedrijf waar je komt te werken levert versproducten aan diverse winkels in de Bollenstreek en Den Haag. Er heerst een informele werksfeer, je werkt met gemotiveerde collega?s en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. De meeste collega's komen uit de regio en zijn woonachtig in de omgeving van Noordwijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau