Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zoeken iemand met passie voor het vak en een frisse blik. Jij levert in jouw rol een bijdrage aan de optimale dienstverlening door middel van jouw inzet en nauwkeurige werkwijze. Als allround magazijnmedewerker bestaat jouw dag uit verschillende werkzaamheden, om een goed beeld te krijgen worden hieronder een aantal voorbeelden genoemd:
  • Behandelen van inkomende en uitgaande goederenstromen (met behulp van een hef- en reachtruck) en het scannen van binnenkomende orders
  • Verzamelen en verpakken van uitgaande orders en het verzendklaar maken van goederen per klant op een pallet (indien nodig)
  • Klant- en landspecifiek ordenen van uitgaande goederen

Om jouw ervaring goed te laten passen bij het bedrijf vindt er een korte interne training plaats waarna jij goed kunt meedraaien in het team. In deze functie kom je terecht in een ervaren team met veel kennis en een professionele instelling, dit zorgt voor een prettige werksfeer. Daarnaast is de functie divers door de verschillende soorten activiteiten en zijn er kansen om op termijn door te groeien.

Jouw toekomstige werkgever is een logistieke grootmacht gevestigd op Schiphol Rijk. Ze zitten in een ontzettend mooi pand en er heerst een goede sfeer. Er werken ongeveer 75 mensen in het magazijn. Daarnaast zijn er nog 50 man met kantoorfuncties. Er zijn erg weinig mensen die het bedrijf verlaten voor een andere baan. Dit komt door de diversiteit, toekomstperspectief en een betrokken mentaliteit.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau