Luba Uitzendbureau

Magazijnchef

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
18 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met de binnendienstmedewerkers verzorg je het gehele traject van zaden bestellen, ompakken en verzenden. Het gehele traject is traceerbaar en wordt aan de hand van procesbeschrijvingen uitgevoerd. Jij hebt dit traject in handen, jij hebt de leiding, maar je werkt k zelf mee. Zo kan je het ene moment orders aan het verwerken zijn via het systeem, en het andere moment ben je zaden aan het inpakken. Jij verzorgt de export documentatie, de juiste facturatie en het voorraadbeheer. Ook de planning van de werkzaamheden en controle op inkomende en uitgaande orders behoren tot jouw taken. Veelzijdig, snel schakelen, dynamiek en stressbestendig zijn woorden die jou als muziek in de oren klinken.

Naast het logistieke proces, heb je ook contact met leveranciers en klanten. Welke klanten? Plantenkwekers, tuinders, maar ook de Duitse wederverkopers.

Sinds 2003 kan je wereldwijd terecht bij dit bedrijf voor de beste groentezaden. Het bedrijf is internationaal gefocust en heeft een groeiende, sterke, professionele klantenkring opgebouwd. je komt terecht binnen een leuk met gemotiveerde collega's.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau