Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
23 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt in Bergschenhoek op de Productieafdeling onder leiding van de productieleider. Jouw werkdag start om 07:30 en eindigt om 16:30. Je team bestaat uit 12 collega's en je gaat volgens productieorders producten produceren van materialen volgens vastgestelde werkwijzen en specificaties. RVS en isolatiematerialen zijn in jouw werk de meest voorkomende materialen. Het is belangrijk dat je technisch ingesteld bent en weet hoe je een technische tekening moet lezen. De technische kennis is nodig zodat je vrij snel ingewerkt bent en zelfstandig aan de slag kunt. Je houdt je bezig met assembleren, isoleren en bewerken van materialen naar de wens van de klanten. Uiteraard zorg jij ook voor een schone werkomgeving, diverse administratieve werkzaamheden en eventueel periodiek onderhoud van de machines. Is het erg druk? Dan kan het ook voorkomen dat je de vrachtwagens moet gaan lossen. Iedereen is allround inzetbaar en het doel is om iedereen in functie te kunnen laten rouleren.

Jouw toekomstige werkgever is een vertrouwde partner in de grond-, weg-, en waterbouw. Zij ontwikkelen en produceren in eigen beheer uiteenlopende oplossingen voor deze sector. Tevens zijn zij exclusief distributeur van allerlei aanverwante handelsproducten. Het bedrijf heeft onder andere vestigingen in Bergschenhoek, Zevenbergen en Zweden.

Op de locatie in Bergschenhoek worden de ventilatieproducten geproduceerd. Of het nu gaat om een volledig ventilatieproject, een prefab-ventilatieoplossing voor een renovatieproject, of levering van ventilatieproducten voor de groothandel: jouw toekomstige werkgever biedt altijd een passende oplossing voor ieder ventilatievraagstuk. Met oog voor comfort en duurzaamheid, altijd met een gezond binnenklimaat als resultaat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau