Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Zwaagdijk
30 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst, controle, opslag en uitgifte van verschillende materialen in het magazijn. Jij zorgt voor de bestellingen en bewaakt de levertijd voor het materiaal die je dan correct invoert het systeem.
Vanaf het magazijn worden verschillende monteurs bevoorraad zodat deze met de juiste benodigdheden naar de klanten kunnen gaan. Het is dus van belang dat jij zorgt voor een goed voorraadbeheer binnen dit magazijn, dat maakt jou administratief sterk. Daarnaast ga jij mee- plannen via het geautomatiseerde planningssysteem zodat je de monteurs in het veld ook kan coördineren.

Het kan voorkomen dat je zelf op pad gaat om de monteurs te bevoorraden mochten zij iets tekort komen. Verder betreft het een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid.

Jouw toekomstige opdrachtgever is een serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Het bedrijf kent meer dan 280 medewerkers en leveren producten aan ongeveer 220.000 particulieren en zakelijke klanten. Goede service verlenen is erg belangrijk en daar word veel waarde aan gehecht.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau