Hanos Nederland

Hoofd Kassa & Receptie

Details van de functie

Logo Heb jij leidinggevende capaciteiten en neem je graag het voortouw? Wij zoeken in Delft een hands-on collega die aan de slag gaat als Hoofd Kassa & Receptie! Je werkt ook de avonden en de weekenden. Klinkt dat als de job voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Hoofd Kassa & Receptie ben je verantwoordelijk voor de afdelingsresultaten en een juiste verwerking en afdracht van alle geldstromen van de Zelfbediening. Wij zoeken een operationeel/functioneel leidinggevende die alle verantwoordelijkheden en taken op zich neemt, delegeert daar waar nodig, maar ook zijn/haar taken op de werkvloer invult. Je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling Kassa & Receptie en draagt daarbij zorg voor een goede kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting. Het Hoofd Kassa & Receptie is tevens verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van de klanten en bezoekers. Daarnaast zorg je voor een correcte afrekening van de door de klant gekochte producten; van prettige service tot een juiste factuur.Ben jij diegene die wij zoeken?

 • Je beschikt over leidinggevende en organisatorische kwaliteiten en ervaring;
 • Je beschikt over een klantvriendelijke en servicegerichte instelling;
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent representatief en hebt een prettige telefoonstem;
 • Je hebt affiniteit met en ervaring in de horecabranche / retail;
 • Ervaring met SAP en CRM systemen is een pré;
 • Je bent stipt en accuraat in de uitvoering van de werkzaamheden;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office (Word, Excel) en je kunt je goed uitdrukken in het Engels;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ook ’s avonds en in de weekenden te werken.

Wat wij jou bieden

 • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
 • Een marktconform salaris;
 • Werken in een energiek team;
 • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering);
 • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling.

Solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.De afdeling

De afdeling Kassa en Receptie is voor de klant vaak het 'gezicht' van de vestiging, vandaar dat sociale vaardigheden erg belangrijk zijn in dit team. Het team staat aan het begin en het einde van het koopproces in de winkel en kan voor een zeer groot deel de winkelervaring positief beïnvloeden. Daarmee bedoelen we: oogcontact maken, begroeten en gedag zeggen, een flexibele instelling hebben, met de klant meedenken en eventueel even een praatje maken.


Op 9 november 2015 opende HANOS zijn groothandel in Den Haag-Delft. HANOS Den Haag-Delft is dé groothandel van de toekomst. Het pand is volledig nieuw gebouwd en bestaat uit twee verdiepingen van samen ruim 30.000 vierkante meter, met een gemoderniseerde formule en uitstraling. Vestigingsdirecteur John de Bruijne: "Met ons vakbekwame personeel en uitgebreide assortiment streven we een innovatieve en inspirerende samenwerking na, waarbij passie en betrokkenheid onze speerpunten zijn.”

Aantal uren: 32 - 40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland