Luba Uitzendbureau

Verkoper Duitsland

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Amsterdam
23 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat de Duitse markt verkennen om de exclusieve vis soorten aan 5 sterren hotels te verkopen. Dit is een echte start up functie wat betekent dat alles hiervoor nog moet gebeuren.
Je start met het acquisitie bellen naar 5 sterren hotels in Duitsland. Waar ligt de interesse? En waar kan jij een afspraak maken? Je werkt nauw samen met je sales collega om een expert te worden op dit gebied.
Zodra jij je eerste afspraken hebt rij je richting Duitsland om de potentiŽle klanten persoonlijk te ontmoeten en product demo's te houden. Jij leert de hotels alles over de vis producten die jullie kunnen aanbieden. En natuurlijk verzorg jij de verkoop hiervoor.
Zodra je wat verkoop adressen binnen hebt zorg je ook voor de levering van de vis bij de hotels. Zo blijf je persoonlijk in contact met de klanten. Ook verzorg jij de facturatie en houd je de voorraad op orde.
Hou er rekening mee dat je uiteindelijk 3 dagen in Duitsland aan het werk zal zijn en de andere 2 dagen in Nederland.

Dit bedrijf is de grootste visserij van de Falklands Islands en daarbij de Europese distributeur van zeevruchten. Je komt te werken in een klein team in Amsterdam. Waarbij jouw werkgebied Duitsland zal zijn.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau