Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround magazijnmedewerker ben jij er, samen met het team dat in totaal bestaat uit vier man, verantwoordelijk voor dat alle orders in de juiste hoeveelheid en op tijd de deur uitgaan. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn:
  • Orders picken aan de hand van de pakbon
  • Laden en lossen van de vrachtwagen
  • Inkomende goederen controleren
  • Controleren van de voorraden met behulp van voorraadlijst
  • Retouren afhandelen

Naast deze werkzaamheden kan het voor komen dat je je bezig houdt met het assembleren en bewerken van materialen en zagen en buigen met behulp van machines. Met deze werkzaamheden hoef je geen ervaring te hebben, dit wordt op de werkvloer geleerd.

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel met langdurige ervaring in de advisering en toelevering van oplossingen voor de Nederlandse bouwindustrie. Een uitgebreide productenpakket, snelle levering en persoonlijk advies zijn de speerpunten in de dienstverlening van het bedrijf. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich als persoonlijk, warm en ze houden van open en eerlijk werken. Medewerkers werken er graag en het bedrijf wil medewerkers langdurig aan zich binden. Kortom een werkgever om trots op te zijn.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau