Luba Uitzendbureau

Monteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
26 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als (leerling) monteur in de staal kun jij jouw technisch inzicht en lef goed gebruiken. Aan de hand van technische tekeningen ga je aan de slag. Jij houdt je bezig met het plaatsen van staal, de contouren van hoogwaardige projecten, het monteren van prefab betonwanden en kanaalplaatvloeren. Projecten waar je mee bezig bent zijn bijvoorbeeld stallen, hallen en distributiecentra. Dit doe je op verschillende locaties in Nederland. Eens in de zoveel tijd werk je in BelgiŽ of Duitsland.

Je werkt in een ploeg van vier. Natuurlijk werk jij met moderne machines en materiaal. Je bent fysiek fit en vindt het heerlijk om bezig te zijn. Door jouw technische opleiding of relevante werkervaring voel jij je als een vis in het water bij dit bedrijf. Je gaat werken in een enthousiast team waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Natuurlijk krijg jij veel vrijheid en een baan voor langere tijd.

Jouw toekomstige werkgever is actief op het gebied van staalconstructiebouw met diverse doeleinden: van petrochemische industrie tot de bouw van voetbalstations. Zij bieden een totaalpakket, van ontwerp en engineering tot het produceren en op locatie monteren. Je komt te werken in een klein, maar groeiend en gemotiveerd team. Er heerst een informele werksfeer en er is ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau