Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker inbound

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie werk je op de afdeling Inbound, de afdeling waar alle nieuwe goederen binnen komen. Jij hebt één belangrijke taak; het inruimen van deze goederen op de juiste locatie in het magazijn. Je bent nauwkeurig en maakt er een sport van om je werk snel en foutloos te doen. Je werkt zelfstandig, maar bent onderdeel van een team dat nauw met elkaar samenwerkt. Bijspringen op andere afdelingen en werken onder tijdsdruk zijn voor jou geen probleem.

Jouw belangrijkste taken in het kort:
  • Goederen intern verplaatsen naar de juiste locatie, evt. m.b.v. een EPT
  • Goederen inruimen in de daarvoor bestemde stellingen
  • Inscannen van de goederen in het systeem t.b.v. een goed voorraadbeheer

Een internationaal logistiek bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland, Zuid Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Bij elkaar werken er zo'n zevenhonderd mensen, waarvan 120 in Nederland. Het bedrijf biedt klanten diverse soorten logistieke dienstverlening; vanaf de fabriek tot de opslag en verwerking, maar ook het voorraadbeheer. Ze zijn sterk op land en in de lucht, maar ook in transport via water.

Op locatie Eindhoven wordt de cultuur gekenmerkt door een informele sfeer, korte communicatielijnen en het echt samen doen, teamplay staat voorop! Er heerst een gezonde hectiek en dynamiek, wat ervoor zorgt dat je veel afwisseling hebt en geen dag hetzelfde is. Maar dit is natuurlijk wel wat werken bij dit bedrijf zo leuk maakt!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau