Luba Uitzendbureau

Assistent teamleider operations

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Monster
20 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

De orchideeŽn van dit bedrijf schitteren op de mooiste plekken ter wereld. Om dit allemaal op deze plekken te krijgen, is het natuurlijk topsport om te zorgen dat onze planten in topstaat aankomen.
Daarom werken ze met een leuk en energiek team op de afdeling productie. Vanwege doorgroei is een toffe, veelzijdige en uitdagende functie ontstaan.

In deze functie werk je samen met en vervang je bij afwezigheid het Hoofd Productie Arbeid & Interne logistiek. Deze afdeling is een zeer grote en belangrijke afdeling binnen het bedrijf en jij en je collega zorgen ervoor dat het goed en efficiŽnt verloopt.
Je staat in contact met interne en externe collega's van verschillende afdelingen. Dit maakt jou dus communicatief vaardig. Je zorgt voor motivatie van de medewerkers, stimuleert het naleven van bedrijfsregels, veiligheidsvoorschriften en procedures.
Bij dit bedrijven werken ze met moderne en vooruitstrevende technieken, een WPS afleversysteem en Logiqs systeem voor intern transport. Je rapporteert aan directie-en management, met name hoofdproductie arbeid en Interne logistiek.
Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

Dit bedrijf is een kwekerij met een lange historie. Bij dit bedrijf is inmiddels de derde generatie kwekers actief. De grondlegger van de kwekerij startte in 1946 het bedrijf in Naaldwijk als groentekwekerij en begon later ook met sierteelt.
Vanaf 1984 produceert het bedrijf kamerplanten, waarin het bedrijf zich verder heeft gespecialiseerd. De locatie in Monster werd een jaar later opgericht en stapsgewijs uitgebreid.
Momenteel ligt de focus volledig op Phalaenopsis en Dracaena. De mechanisatie en mate van techniek is gedurende het bestaan van het bedrijf altijd van hoog niveau geweest. De orchideeŽn van dit bedrijf schitteren op de mooiste plekken ter wereld. Om dit allemaal op deze plekken te krijgen, is het natuurlijk topsport om te zorgen dat onze planten in topstaat aankomen. Daarom werken we met een leuk en energiek team op de afdeling productie. Vanwege doorgroei is een toffe, veelzijdige en uitdagende functie ontstaan.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau