Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker expeditie

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie werk je op de afdeling Expeditie, de afdeling waar alle goederen de organisatie verlaten en retouren worden verwerkt. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vervoerders en het eigen team, waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om alle logistieke stromen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je motiveert en instrueert het team van de expeditie en signaleert, corrigeert en communiceert onjuistheden in de kwaliteit/kwantiteit van de uitgaande orders. Je hebt oog voor kwaliteit, bent communicatief sterk en staat je mannetje.

Jouw belangrijkste taken in het kort:
  • Eerste aanspreekpunt voor vervoerders, coördineren van het laad- en losproces
  • Waarborgen van de kwaliteit a.d.h.v. controles, aandragen van verbeteringen om de gewenste kwaliteit te realiseren
  • Registreren en verwerken van retouren
  • Registreren van transportdocumenten
  • Mede verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en registratie van eventuele verschillen
  • Bijhouden van de mailbox waarin pre-alerts voor zendingen binnenkomen

Een internationaal logistiek bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland, Zuid Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Bij elkaar werken er zo'n zevenhonderd mensen, waarvan 120 in Nederland. Het bedrijf biedt klanten diverse soorten logistieke dienstverlening; vanaf de fabriek tot de opslag en verwerking, maar ook het voorraadbeheer. Ze zijn sterk op land en in de lucht, maar ook in transport via water.

Op locatie Eindhoven wordt de cultuur gekenmerkt door een informele sfeer, korte communicatielijnen en het echt samen doen, teamplay staat voorop! Er heerst een gezonde hectiek en dynamiek, wat ervoor zorgt dat je veel afwisseling hebt en geen dag hetzelfde is. Maar dit is natuurlijk wel wat werken bij dit bedrijf zo leuk maakt!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau