Luba Uitzendbureau

Senior trade support medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze ondersteunende en co÷rdinerende rol ondersteun je de traders bij hun dagelijkse activiteiten. Je fungeert als schakel tussen de handel en handelsondersteuning en je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van de orders, je houdt toezicht op het in- en verkoop proces en verwerkt de verkooporders. Tevens zorg je ervoor dat interne en externe logistieke processen soepel verlopen door het plannen en regelen van internationale transporten. Ook communiceer je met klanten en leveranciers om producten van A naar B te krijgen. Het is fijn als je ervaring met je meebrengt om het team aan te sturen waar nodig.

Jouw nieuwe werkgever is een internationale handelsonderneming. Het kantoor in Leiden heeft 140 medewerkers. Onderling hangt een frisse en energieke sfeer. Het centrale motto is "Work hard, Play hard". Er is veel ruimte voor borrels en voor netwerken met jou en je collega's.

Met 40 jaar ervaring in de fast-moving consumer goods hebben ze een goede reputatie opgebouwd met daarbij een sterke relatie met alle stakeholders. Daarbij behoort een divers portfolio van merken in de divisies: beauty, food, gezondheid en personal & home care.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau