Luba Uitzendbureau

Monteur landbouwmachines

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Krimpen aan de ijssel
22 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

New Holland, Ferris, Morbarck en Stihl, Je krijgt als mechanisch monteur zeker met deze merken te maken. Landbouwvoertuigen in alle soorten en maten komen voorbij. Aan jouw de taak om reparaties uit te voeren!

In deze fulltime functie van Monteur Landbouwmachines ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan landbouwvoertuigen. Het gaat om machines als Houtversnippers, klepelmaaiers, trekkers, midigravers, shovels en maaimachines.
  • Het uitvoeren van ad hoc reparaties
  • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden
  • Inkoop van onderdelen
  • Je voert deze werkzaamheden uit op locatie en in de werkplaats.

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 15 jaar specialist in verantwoord en duurzaam natuurbehoud. Den jouw nieuwe werkgever is een hechte organisatie en onderling vertrouwen speelt een grote rol in het uitvoeren van onze opdrachten. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht boomverzorging, groenwerken, onderhoud- en aanleg bij particulier, gemeenten en bedrijven.

Duurzaam ondernemen is een van de doelstellingen binnen onze organisatie. Er worden nieuwe investeringen gedaan op basis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op gebied van veiligheid, milieu en energiebesparing. Hard werken, elkaar respecteren en een goede werksfeer zijn belangrijke aspecten binnen de organisatie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau