Luba Uitzendbureau

Servicemonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als servicemonteur geef je op locatie informatie aan klanten over de werkwijze van zorghulp middelen zoals bedden, tilliften, matrassen en pompen. Je voert onderhoudsprojecten uit van A tot Z. Dit betekent dat je ze voorbereid, uitvoert en administratief afhandelt. 10% van de onderhoudswerken zijn op het hoofdkantoor in Houten, 90% is op locatie bij klanten. Naast het uitvoeren van onderhoud doe je ook wettelijke keuringen aan de verschillende zorghulp middelen. Hiervoor krijg jij de juiste opleiding van het bedrijf. Je lost ook storingen op bij klanten en op het hoofdkantoor in Houten.

Naast het technische werk, doe je ook de administratieve afhandeling. Je onderhoudsadministratie bestaat uit het invoeren van productgegevens, keuringsrapporten en servicebonnen. Je communiceert ook duidelijk met je klanten en intern met de organisatie over wat de vervolgacties zijn.

De werktijden zijn als volgt:

Dagdienst: 8:30-17:00 uur
Avonddienst: 13:00-21:30 uur
Weekenddienst: 08:30-17:00 uur

Jouw toekomstige werkgever zit in de zorgsector en voorziet aan wie dit nodig heeft hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen gaan van speciale matrassen tot rolstoelen tot hulpmiddelen om iemand te wassen. Het bedrijf heeft een informele sfeer en een leuke bedrijfscultuur. Het bedrijf is marktleider in Nederland.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau