Luba Uitzendbureau

Technische servicemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

De servicemedewerker is verantwoordelijk voor de service en technische ondersteuning met betrekking tot de geleverde ventilatiesystemen. Je werkt 60% van je tijd vanuit je werkplek en 40% van je tijd op locatie. De servicemedewerker valt onder leiding van de manager Engineering.

Als servicemedewerker voer je reparaties/onderhoud uit aan de geleverde ventilatiesystemen, je controleert de aangeboden artikelen voor garantiebepaling. Je gaat luchtbehandelingskasten/ventilatiesystemen in bedrijf stellen en je voert reparaties en modificaties uit. Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen van de klant m.b.t. de geleverde ventilatiesystemen . Je verricht serviceadministratie volgens werkbeschrijvingen. Je draagt zorg voor de serviceplanning en beheert het servicemagazijn en de servicewagen met de ter beschikking gestelde gereedschappen.

Jouw toekomstige werkgever heeft een toonaangevende positie in de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatief hoogwaardige ventilatie- en luchtbehandelingssystemen voor toepassing in de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw. Vanuit het hoofdkantoor in Bergschenhoek met drie vestigingen verspreidt over Nederland bedienen zij ruim 4.000 afnemers.
Op de locatie in Bergschenhoek worden de ventilatieproducten geproduceerd. Of het nu gaat om een volledig ventilatieproject, een prefab-ventilatieoplossing voor een renovatieproject, of levering van ventilatieproducten voor de groothandel: jouw toekomstige werkgever biedt altijd een passende oplossing voor ieder ventilatievraagstuk. Met oog voor comfort en duurzaamheid, altijd met een gezond binnenklimaat als resultaat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau