Gelre ziekenhuizen

Intensive Care verpleegkundige in opleiding

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Apeldoorn
22 september 2020
30 november 2020

Details van de functie

Logo Intensive Care verpleegkundige in opleiding
Interesse in deze vacature?


Verpleegkundigen

Ben jij een verpleegkundige en houd jij van dynamiek, complexe zorg ťn van het geven van uitgebreide begeleiding van patiŽnten en hun naasten? Ben je doortastend, besluitvaardig, enthousiast, leergierig en betrokken? Kom dan bij ons werken als IC-verpleegkundige in opleiding.

Afdeling

Als IC-verpleegkundige in opleiding ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je samen met je collegaís aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige IC-zorg.
De IC Gelre kent twee locaties. Als Intensive Care verpleegkundige werk je afwisselend op onze locaties in Apeldoorn en Zutphen

Onze IC in Apeldoorn heeft in totaal 14 bedden. Alle bedden hebben de mogelijkheid om te kunnen beademen. In Zutphen werk je op onze modern ingerichte IC met twee bedden welke in de komende jaren naar vier tot zes bedden groeit, allen beademd. Binnen ons jonge en ambitieuze team heerst een uitstekende sfeer en werken we op professionele wijze nauw samen aan de complexe zorg voor onze IC-patiŽnten. De Intensivisten werken ook op beide locaties. Hierbij streven we naar een hoge kwaliteit van zorg en is onze afdeling voortdurend in ontwikkeling.

Binnen het team van 95 medewerkers en 9 intensivisten heerst een uitstekende sfeer en wordt op een professionele wijze nauw samengewerkt aan de complexe zorg rond de IC-patiŽnt.

Werkzaamheden
Het werken op de IC kenmerkt zich enerzijds door het verplegen van ernstig zieke patiŽnten tijdens een levensbedreigende fase van hun ziekteproces. Hierbij wordt gebruik gemaakt van medische apparatuur ter bewaking, ondersteuning en zo nodig overname van vitale lichaamsfuncties. Anderzijds wordt het werken op de IC gekenmerkt door het begeleiden en ondersteunen van zowel patiŽnt als familie in deze fase van het ziekteproces. De zorgverlener is dus verantwoordelijk voor het totale zorgproces van de aan hem/haar toegewezen patiŽnten.

Functie eisen
Je hebt
  • een afgeronde hbo-opleiding tot verpleegkundige;
  • minimaal 1 jaar ervaring, bij voorkeur op een algemeen interne of chirurgische afdeling.

Je kunt zowel in teamverband als individueel werken en bent in staat te functioneren bij hoge werkdruk en in acute situaties. Het is belangrijk dat je een positief kritische houding uitdraagt met betrekking tot de kwaliteit van de patiŽntenzorg.

Ons aanbod
Wij leiden de komende jaren ruim op en zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die willen starten met de opleiding tot IC verpleegkundige.

De opleiding en duurt 18 maanden bij een 100% dienstverband (36 uur). Start van de opleiding is in overleg.
Je start met een voorwerkperiode die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. Daarna ga je onder supervisie van een gediplomeerde collega deel nemen aan de patiŽntenzorg op de IC. Tijdens de opleiding ben je verantwoordelijk voor je eigen leerproces.
SalariŽring conform CAO ziekenhuizen. Tijdens de opleiding word je ingeschaald in schaal 50 en na diplomering in schaal 55.

Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privť goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.
Meer informatie
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Albert Jan Katerberg, afdelingshoofd ICU, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of kom even langs. Er bestaat de mogelijkheid om een dienst mee te lopen. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Interesse?
Ben je geÔnteresseerd? Reageer dan snel want bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres: