Gelre ziekenhuizen

Consultatief verpleegkundige Geriatrie

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Gelderland
Apeldoorn
22 september 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Consultatief verpleegkundige Geriatrie

Verpleegkundigen
Wil jij met jouw passie en ambitie bijdragen aan optimale zorg voor kwetsbare ouderen? Ben jij de expert in het verpleegkundig domein die wij zoeken voor ons team? Wellicht ben jij dan de consultatief verpleegkundige Geriatrie die de afdeling Klinische Geriatrie van Gelre Ziekenhuizen zoekt.

Afdeling
De zorgeenheid Klinische Geriatrie is in Gelre ziekenhuizen al jaren sterk in ontwikkeling. Naast de groeiende polikliniek Geriatrie is er ook in de klinische consulten/medebehandelingen en aantal opnames geriatrie een sterke groei te zien. De verwachting is dat de groei de komende jaren zal doorzetten nu het belang van specifieke zorg voor deze groeiende doelgroep steeds duidelijker wordt.
De zorgeenheid Klinische Geriatrie levert zorg in Apeldoorn en Zutphen.
Het team bestaat uit negen klinisch geriaters, vijf arts assistenten, een verpleegkundig specialist en vijf consultatief verpleegkundigen. Het team werkt nauw samen met medisch secretaresses en doktersassistenten. Korte lijnen, collegialiteit en een goede sfeer vinden wij belangrijk.

Werkzaamheden
Als consultatief verpleegkundige geriatrie werk je nauw samen met de geriaters, help je zorgverleners in het ziekenhuis bij het behandelen en begeleiden van de omvangrijke en complexe groep kwetsbare ouderen.
Je werkt toe naar een functie waarin je hoog complexe poliklinische en consultatieve zorg biedt aan patiŽnten met een geriatrische aandoening. Je bent verantwoordelijk voor de directe zorgverlening, je neemt deel aan multidisciplinaire overlegstructuren en zorgt voor scholing binnen het ziekenhuis op het gebied van kwetsbare ouderen. Daarnaast heb je een aandeel in het bevorderen van de kwaliteit van ziekenhuis brede geriatrische zorg en heb je zicht op de gehele geriatrische zorgketen.

Functie eisen
Betrokkenheid, leiderschap, ontwikkelingsgerichtheid en flexibiliteit. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega voor het poliklinische en consultatieve verpleegkundig team Geriatrie.

Jij:
  • bent in het bezit van een Verpleegkundige Vervolgopleiding Klinische Geriatrie;
  • bent een gediplomeerd verpleegkundige (HBO);
  • staat ingeschreven in het BIG register.

Je hebt sterke affiniteit met kwetsbare ouderen. Je bent stressbestendig, je kunt prioriteiten stellen, gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en je kunt goed omgaan met tijdsdruk. Je ben een zelfstandig werkende collega die goed kan samenwerken met andere disciplines.

Ons aanbod

Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.
Een enthousiast en gedreven team om aan kwetsbare ouderen de juiste zorg te leveren.
Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privť goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.
Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Elisabeth van Hettema, afdelingshoofd Polikliniek, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse?
Ben je geÔnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!