Gelre ziekenhuizen

Verpleegkundige chirurgie Zutphen

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn, Zutphen
22 september 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Verpleegkundige chirurgie Zutphen

Verpleegkundigen
Wil jij als verpleegkundige samen met je collega’s meebouwen aan de kwaliteit van zorg van afdeling algemene Chirurgie in Zutphen? Kom dan bij Gelre werken!! Per 1 juni zoeken wij op afdeling 3.10 A een gedreven verpleegkundige met teamgeest voor minimaal 3 dagen per week.

Afdeling
Afdeling 3.10 A is een algemeen chirurgische afdeling met 24 bedden waar naast chirurgie ook specialismen KNO, plastische en kaak verpleegd worden. Ons gemotiveerde team gaat mee met de ontwikkelingen en hecht veel waarde aan een goede sfeer op de afdeling, waarbinnen ruimte is om te leren. Een zeer interessante en dynamische werkomgeving! Tevens zijn wij als ziekenhuis, maar ook als afdeling druk met het invoeren van de verpleegkundige bachelor nursing en proberen we toekomstbestendige zorg te gaan leveren, waarbij de juiste zorg op de juiste plaats geleverd gaat worden.

Werkzaamheden
Jij bent verantwoordelijk voor optimale zorg aan een groep patiënten en bent inzetbaar in alle diensten. Je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de BIG-wet en neemt deel aan projecten die de kwaliteit en deskundigheid in het ziekenhuis bevorderen. Je krijgt de ruimte om mee te denken over kwaliteit van zorg op de afdeling. Bovendien geef je werkbegeleiding aan stagiaires.

Functie eisen
Gediplomeerd MBO/HBO- verpleegkundige en hebt affiniteit met het specialisme.
 • Je kunt en wilt graag meedenken over je vak, je bent betrokken en hebt kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan.
 • Je bent een teamplayer, flexibel en enthousiast over je vak en je wilt je blijven ontwikkelen.
 • Je kunt inhoud geven aan de visie belevingsgerichte zorg.
 • Je bent innovatief, doortastend en een motivator.
 • Je kunt overstijgend werken/denken en je beschikt over een goed gevoel voor humor.
 • Stressbestendigheid en leerbaarheid zijn kwaliteiten die op jou van toepassing zijn.

Ons aanbod
Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.

Salariëring volgens CAO ziekenhuizen
Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan tijdens kantooruren contact op met A.Pierik, afdelingshoofd telefonisch bereikbaar [klik hier voor het telefoonnummer] . Het betreft hier zowel een interne als externe vacature.

Interesse?

Ben je geďnteresseerd? Reageer dan t/m 2 april aanstaande. De gesprekken vinden plaats in de week van 6 april.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!