Gelre ziekenhuizen

Oncologie verpleegkundige (in opleiding)

Details van de functie

Logo Oncologie verpleegkundige (in opleiding)
Interesse in deze vacature?

Verpleegkundigen
Ben jij de enthousiaste verpleegkundige die ons team komt versterken? Heb je hart voor de Interne Geneeskunde? Ben je een kei in klinisch redeneren en kun je goed acteren in complexe zorgsituaties? Aarzel dan niet en neem contact op!

Afdeling
Afdeling A8 & B8 is een verpleegafdeling waar 32 klinische patiŽnten verblijven voor de vakspecialismen en Oncologie & Interne Geneeskunde (Endocrinologie) (B8). Daarnaast zijn er 12 bedden oncologische dagverpleging. (A8) Er wordt gewerkt met een team van oncologieverpleegkundigen en een team van interne/endocrinologie verpleegkundige.

Op beide afdelingen (A8 & B8) werken we met een gemÍleerd en hecht team. Elke dag weer, zetten wij ons in om goede zorg te bieden aan onze patiŽnten. Elke dag bouwen we verder aan onze afdeling en leren wij weer van elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat elke collega weer andere kwaliteiten met zich meebrengt, waardoor we samen sterk zijn. Jij bent verantwoordelijk voor optimale zorg aan een groep patiŽnten en werkt daarbij nauw samen met de zorgcoŲrdinator. Je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de wet-BIG en neemt deel, aan projecten die de kwaliteit en deskundigheid in het ziekenhuis bevorderen. Bovendien geef je werkbegeleiding aan verpleegkundigen in opleiding en stagiaires. Je levert een actieve bijdrage aan de professionalisering van het beroep door o.a. het geven van scholing/klinische lessen aan collegaís. We werken met verpleegkundigen van verschillende niveaus binnen ťťn team en diverse collegaís hebben specialistische opleidingen gevolgd zoals endocrinologie en oncologie.

Werkzaamheden
Je gaat aan de slag binnen het team van de oncologie. De zorgzwaarte is af en toe behoorlijk pittig en dat vraagt van je, dat je goed kunt prioriteren en snel kunt schakelen. Veel van onze patiŽnten zijn vaak volledig zorgafhankelijk en er is meestal sprake van multi-morbiditeit. Dat alles maakt, dat geen dag hetzelfde is. Je bent samen met je collegaís verantwoordelijk voor de dagelijkse patiŽntenzorg. Je loopt visites met de artsen, en je werkt samen met andere disciplines zoals fysiotherapie, logopedie en diŽtetiek. Adequate observatie van je patiŽnten en zorgvuldige communicatie (o.a. verslaglegging) zijn erg belangrijk.

Functie eisen
 • een diploma verpleegkundige niveau 4 of niveau 5
 • een geldige BIG registratie
 • aantoonbare affiniteit met het vakgebied Interne Geneeskunde

Om te werken binnen het team van de oncologie is een afgeronde vervolgopleiding Oncologie verpleegkundige een prť. Of je bent bereid deze opleiding te gaan volgen.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, hebt een coachende houding en staat open voor feedback. Je bent enthousiast, proactief en ontwikkelingsgericht. Je bent collegiaal en in staat, om efficiŽnt samen te werken.

Ons aanbod
 • Een contract van 32 uur gemiddeld per week.
 • Inschaling vindt plaats in FWG 45 (FWG 50 bij afgeronde Vervolgopleiding Oncologie verpleegkundige) volgens de CAO ziekenhuizen.
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een
 • aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag
 • verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.
 • We vinden het belangrijk dat je qua werk/privť goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
 • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en
 • een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Cora Vegter, afdelingsmanager Oncologie, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse?
Ben je geÔnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. De procedure sluit bij voldoende reacties.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres: