Gelre ziekenhuizen

Spoedeisende hulp verpleegkundige

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Gelderland
Zutphen
22 september 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Doortastend, besluitvaardig, stress bestendig, flexibel, enthousiast, leergierig en betrokken. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in een collega SEH verpleegkundige. Als SEH professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je zelfstandig maar ook samen met collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEH zorg.

Afdeling
De SEH-EHH van Gelre Zutphen is een moderne, volledig ingerichte afdeling. Hier behandelen wij patiënten met een spoedeisende hulpvraag voor nagenoeg alle specialismen. Je werkt nauw samen met onze poortartsen en de diverse medisch specialisten. De SEH afdeling bestaat uit 6 behandelkamers, gipskamer en een trauma kamer. De EHH bestaat uit 4 behandelplaatsen. In totaal dus 11 spoedeisende bedden. Je werkt op zowel SEH als EHH.

Werkzaamheden
Zowel de verpleegkundigen van de SEH-EHH als CCU participeren in het reanimatieteam van het ziekenhuis. De SEH-EHH-CCU vallen onder één leiding en werken nauw samen.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, gediplomeerde SEH verpleegkundige, bij voorkeur met een afgeronde hbo vooropleiding.
Ons aanbod

Wij bieden je:
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.
 • Wij bieden een dienstverband van 24-36 uur gemiddeld per week.
 • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt
 • We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rob Tuijten, afdelingsmanager SEH-EHH-CCU, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] intern: 2305) of mobiel [klik hier voor het telefoonnummer] of Ingrid Zijm, teamleider, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.
Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. De procedure sluit bij voldoende reacties.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres: