Gelre ziekenhuizen

Intensive Care verpleegkundige

Details van de functie

Logo Intensive Care verpleegkundige

Verpleegkundigen
Ben jij IC verpleegkundige en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Krijg jij bovendien energie van afwisselend werk in een jong, ambitieus team waar je veel kunt leren? Dan zoeken wij jou!

Afdeling
De IC Gelre kent twee locaties. Als Intensive Care verpleegkundige werk je afwisselend op onze locaties in Apeldoorn en Zutphen. Onze IC in Apeldoorn heeft 10 tot 12 bedden in gebruik. Alle bedden hebben de mogelijkheid om te kunnen beademen. Ook in Zutphen werk je op een modern ingerichte IC. Binnen ons jonge en ambitieuze team heerst een uitstekende sfeer en werken we op professionele wijze nauw samen aan de complexe zorg voor onze IC-patiŽnten. Het team van intensivisten werkt ook op beide locaties. Hierbij streven we naar een hoge kwaliteit van zorg en is onze afdeling voortdurend in ontwikkeling.
Op onze IC werken 10 intensivisten, twee PA, 6 IC-artsen en circa 75 IC verpleegkundigen waarmee we jaarlijks zorgdragen voor de behandeling van meer dan 800 patiŽnten. Binnen het team van verpleegkundigen zijn een renal, ventilation en circulation practitioners werkzaam.
We streven ernaar om 'leiderschap' bij iedereen in de organisatie te ontwikkelen. Dit biedt ook kansen voor jouw ontwikkeling!

Werkzaamheden
Als IC verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de intensieve en continue verpleegkundige en medische zorg, bewaking en behandeling van onze patiŽnten. Je werkt samen in een multidisciplinair team waarbij ieder vanuit zijn specialisme snel en adequaat op de acute en vaak complexe hulpvraag van de patiŽnt inspeelt. Hierbij stel je de patiŽnt centraal en neem je de aan jou toegewezen aandachtsgebieden binnen de afdeling onder je hoede.
Onlangs hebben we in samenwerking met intensivisten en verpleegkundigen de visie voor onze IC vastgesteld. Vanuit deze visie worden de werkprocessen momenteel aangepast.
Tevens zijn we bezig om binnen onze werkprocessen meer aandacht te geven aan participatie van de naasten van de patiŽnt met als doel een afdeling neer te zetten volgens principe van PatiŽnt & Family Centered Care.
Om jouw expertise op pijl te houden is er ruim aandacht voor bij(scholing ). Als onderdeel daarvan volg je jaarlijks scholing gezamenlijk met collegaís uit de ziekenhuizen in onze IC regio (MONICO).

Functie eisen
Je hebt
  • Een diploma voor IC-verpleegkundige.
  • Je bent een ervaren collega waarmee je goed kunt samenwerken. Je bent doortastend, besluitvaardig, enthousiast, flexibel, leergierig en betrokken in je werk.
  • Je hebt er zin in om je in te zetten voor je afdeling, daarbij ben je bereid een actieve bijdrage aan de ťťn van de werkgroepen te leveren.

Ons aanbod
  • Wij bieden je een dienstverband voor onbepaalde tijd bij Gelre ziekenhuizen aan voor minimaal 24 uur per week. Inschaling vindt plaats in FWG 55.
  • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag
  • verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.
  • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal
  • aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

Om er zeker van te zijn dat je een goede keus maakt, bieden wij jou de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen op onze afdeling.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Albert Jan Katerberg, afdelingsmanager IC, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse?
Ben je geÔnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. De procedure sluit bij voldoende reacties.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres: