Gelre ziekenhuizen

Kinder- en/of neonatologie verpleegkundige

Details van de functie

Logo Wil je graag vakinhoudelijk worden uitgedaagd? Word je gedreven door het leveren van (steeds betere) kwaliteit van zorg aan kinderen en hun ouders? En doe je dit het liefst samen met je collega’s? Lees dan verder over de mogelijkheden op onze afdeling Kind & Jeugd in Gelre ziekenhuizen.

Werkzaamheden
In deze veelzijdige baan als kinder- en/of neonatologie verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor hoog en laag complexe verpleegsituaties van kinderen in alle leeftijden en met alle ziektebeelden. Daarnaast heb je veel aandacht voor de begeleiding van de ouders. Je betrekt ouders zoveel mogelijk bij de zorg van hun kind. Ouders krijgen op onze afdeling de kans om aanwezig te zijn bij de visitegesprekken tussen arts en verpleegkundigen. De uitdaging van deze baan zit hem dus niet alleen in de technische kant, maar ook sociaal gezien ben je van grote betekenis. Je werkt op een gezinsgerichte wijze nauw samen met artsen en collega’s van de afdeling Kind & Jeugd.

Wat zoeken wij?
  • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de doelgroep (kinderen en hun ouders), ben je enthousiast over je vak en heb je plezier in je werk. Je bent zorgzaam, liefdevol, servicegericht en doortastend.
  • Dankzij jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden functioneer je uitstekend in teamverband. Je durft mensen aan te spreken op gedrag, maar bent ook in staat om goed te reflecteren op jezelf.
  • Je bent een BIG geregistreerd verpleegkundige, die in het bezit is van de specialisatie kinderverpleging en/of Neonatologie, of je bent bereid de neonatologie aantekening te volgen.

Wat verwachten wij?
  • Van jou verwachten we een creatieve en stimulerende houding ten aanzien van ontwikkelingen binnen de afdeling. Je wilt graag vakinhoudelijk worden uitgedaagd en wordt gedreven door het leveren van (steeds betere) kwaliteit van zorg.
  • Je speelt een actieve rol bij het in stand houden van een aangenaam opleidings- en werkklimaat.
  • Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht én je vindt het samenwerken met andere disciplines een uitdaging.
  • Je bent flexibel, initiatiefrijk en stressbestendig.
  • Je kunt ingezet worden in alle diensten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres: