Gelre ziekenhuizen

CCU Verpleegkundige

Details van de functie

Logo CCU verpleegkundige

Verpleegkundigen
Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

Afdeling
De Cardiac Care Unit (CCU) en de eerste hart hulp (EHH) vormen bij het Gelre ziekenhuis, locatie Apeldoorn, ťťn afdeling. Als CCU verpleegkundige werk je ook afwisselend op beide afdelingen. Vanuit ťťn team van in totaal 40 medewerkers werken we nauw samen om, de ongeveer 300 acute patiŽnten per maand, de ultieme zorg te leveren. Naast het leveren van de CCU zorg en de acute zorg participeren wij samen met de IC in het interne reanimatie team van het Gelre Ziekenhuis. We werken nauw samen met de cardiologen, arts assistenten, fysiotherapeuten en diŽtiste op de CCU. Op de EHH heb je continue overleg met de arts assistent en/of cardioloog over beleid van de EHH patiŽnten.

Verder heb je veel contact met de SEH, poli cardiologie, rŲntgen en IC.

Visie:
Wij willen mensen helpen door de zorg te verlenen die nodig is om van een ziekte te herstellen en of de gevolgen daarvan te verlichten. Wij streven daarbij voortdurend naar verbetering en innovatie, ook door opleiding en onderzoek ene prominente plaats te geven. Dat willen wij bovendien doen op een manier waarbij mensen zodanig tegemoet worden getreden, dat zij ok anderen zullen aanbevelen om van onze zorg gebruik te maken. Daarmee zijn wij in de regio Apeldoorn-Zutphen voor patiŽnten die niet in de positie verkeren om te kunnen kiezen, niet het onontkoombare ziekenhuis, maar voor hen en alle overige patiŽnten het gewenste ziekenhuis."

Het team:
Er heerst een gezellig en positieve werksfeer. Binnen het team hebben we een veilige werkklimaat, waar bij ieder individu zijn/haar kwaliteiten worden bevorderd. Er wordt veel gelachen binnen het team, maar zeker ook veel geleerd met en van elkaar. Wat maakt dat we up te date zijn van alle laatste ontwikkelingen binnen de cardiale zorg.

Werkzaamheden
Als CCU verpleegkundige verleen je intensieve zorg aan patiŽnten bij die de hartfunctie moet worden ondersteunt. Het patiŽntencontact dat je op onze dynamische afdeling hebt, is relatief kort maar wel intensief. Naast het technische aspect van jouw werk, zorg jij als CCU verpleegkundige ook voor opvang, behandeling en begeleiding van de patiŽnt en de familie. Hierin maar jij het verschil! Naast de reguliere werkzaamheden heeft iedere CCU verpleegkundige een specifiek aandachtsgebied. Afhankelijk van jouw interesses neem je plaats in werkgroepen met thema's zoals zorgprocessen, protocollen, apparatuur, ALS trainer, bijscholingen en VIM.

Functie eisen
Uiteraard ben je in het bezit van de juiste diploma's en heb je enige ervaring als CCU verpleegkundige.

Als CCU verpleegkundige heb je een groot relativeringsvermogen en heb je gevoel voor techniek.

Verder :
  • ben je kritisch naar jezelf en anderen;
  • sta je open voor feedback en geeft ook feedback;
  • kan je snel schakelen in een multidisciplinair team;
  • ben je flexibel qua diensten;
  • ben en blijf je leergierig en bereidwillig tav veranderingen in alle ontwikkelingen binnen de cardiologie.

Ons aanbod
  • Participeren in het reanimatie team van het Gelre ziekenhuis.
  • Jaarlijkse regionale scholingen over de cardiologie.
  • Een contract tussen 24-36 uur.
  • Inschaling vindt plaats in FWG 55 volgens CAO ziekenhuizen.

Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.
Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privť goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.

Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Veronica Schoolderman, teamleider CCU/EHH, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] intern 5164) of mail naar [stuur een e-mail]

Interesse?
Ben je geÔnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. De procedure sluit bij voldoende reacties.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres: