Gelre ziekenhuizen

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
VMBO
 • Gelderland
 • Overijssel
Apeldoorn
22 september 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Ambitieus, betrokken, doortastend én met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, dat zijn dé kwaliteiten die wij zoeken in een verpleegkundige voor de AOA, Acute Opname Afdeling. Als professional bouw je samen met je collega's aan de kwaliteit van zorg binnen de Acute Opname Afdeling.

Afdeling
Afdeling B5 is een afdeling waar de Acute Opname Afdeling is gehuisvest. Op deze afdeling (24 bedden) wordt de acute stroom van patiënten voor de specialismen Interne Geneeskunde, Long Geneeskunde, Neurologie, Chirurgie, Urologie, Gynaecologie en Maag-, Darm-, en Leverziekten opgenomen. De patiënten worden in principe binnen 48 uur overgeplaatst naar de reguliere verpleegafdeling of ontslagen. Het streven naar optimale kwaliteit van zorg staat centraal.

We hebben een team dat gedreven is en meegaat in de ontwikkelingen, sfeer belangrijk vindt en waarbinnen ruimte is om te leren.

Werkzaamheden
Wij zoeken collega ’s die een bijdrage willen leveren aan kwalitatief hoogwaardige zorg aan bovengenoemde patiëntengroepen. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg aan een groep patiënten welke je in nauw overleg met de hoofdbehandelaar uitvoert. Je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de wet-BIG en participeert in projecten die de kwaliteit en deskundigheid bevorderen. Je geeft werkbegeleiding aan stagiaires.

Functie eisen
 • Je hebt minimaal 2 jaar werk ervaring als gediplomeerd verpleegkundige (bij voorkeur niveau 5).
 • Je houdt van dynamiek en kunt en wilt graag meedenken over je vak.
 • Je bent betrokken en hebt kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan.
 • Je durft mensen aan te spreken op gedrag, maar bent ook in staat om goed te reflecteren op jezelf.
 • Je bent daarnaast flexibel, initiatiefrijk, stressbestendig en wil je blijven ontwikkelen.

Ons aanbod
 • Wij bieden een contract voor gemiddeld 32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van één jaar. Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling.
 • Mogelijkheid tot het volgen van een AOA opleiding.
 • Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature of wil je graag een dag(deel) meelopen?? Neem dan contact op met Rosalie Looys, teamleider, via telefoonnummer 6875 of [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse?
Heb je interesse? Reageer dan snel! De vacature sluit bij voldoende reacties
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres: