Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Barneveld
22 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je kijkt op de veer wat voor type het is, en welke pluggen hierop horen. De veer zet je vervolgens op een bankschroef waarna je de plug aan de voorkant van de veer kan opdraaien. Is dit klaar? Dan draai je ook de plug op aan de achterkant van de veer. Het werk is fysiek zwaar, want de veren hebben heel wat kracht. Hoe groter de veer, hoe krachtiger ze zijn. De kleinste veren zijn ongeveer 50 cm groot.

Belangrijk in deze functie is dat de kwaliteit van de pluggen goed is, er wordt van je verwacht dat je in een hoog tempo werkt, maar het is nog belangrijker dat je in eerste instantie je techniek goed krijgt.

Je gaat werken in twee ploegen en wisselt hierin wekelijks. De ene week werk je van 05:00 tot 14:00 uur, hiervoor krijg je per uur een toeslag van 6.5%. De andere week werk je van 11:45 tot 20:45 uur hiervoor krijg je een toeslag van 12.5%.

Het gaat om een tijdelijke baan tot december 2020.

Dit bedrijf staat bekend als gespecialiseerd leverancier van onder andere deurpanelen en beslagsystemen voor garagedeuren. Voor het personeel zijn er vanuit het bedrijf meerdere faciliteiten, zo is het mogelijk om in de pauze gebruik te maken van de tafeltennistafel en staat er twee keer per week vers fruit voor iedereen. Ook wordt er rond de zomerperiode een barbecue georganiseerd. Er is een informele sfeer op de werkvloer en alles is goed en duidelijk geregeld op de afdelingen. De deur van de manager staat wagenwijd open voor alle werknemers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau