Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker ploegendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf heb je geen standaard magazijnfunctie, maar dit is juist wat het werk zo leuk maakt! Vanwege de grootte en zwaarte van de producten wordt er bij het laden en lossen gebruik gemaakt van bovenloop kranen en takels. Je wordt goed opgeleid, veiligheid staat voorop! Je werkt in drietallen, een team bestaat uit een laadhulp (legt de strop), een takelaar (bestuurd de takel) en een laadmeester (de eindverantwoordelijke). Jij start als laadhulp, maar beheers je de kneepjes van het vak, dan zijn er goede doorgroeimogelijkheden!

Je takenpakket is als volgt:
  • Klaarmaken van orders; materialen verzamelen en verzendklaar maken
  • Beladen van vrachtwagens
  • Ontvangen, opslaan en beheren van inkomende materialen

Deze organisatie, met het hoofdkantoor in Valkenswaard en vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland, is hoofdzakelijk actief als groothandel en service center in metalen. Producten zijn o.a. buizen, staven en plaatmateriaal van staal, rvs, aluminium, messing en koper.

Het logistieke team bestaat uit drie ploegen van 30 medewerkers, verdeeld in teams van 3 personen. Persoonlijke groei wordt gestimuleerd, er is volop ruimte om cursussen en opleidingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau