Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw functie draait volledig om het samenstellen van de juiste voedingsbronnen voor het vee. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld melkpoeder. Wist je dat in veevoer wel 7 verschillende soorten bestandsmiddelen kunnen zitten?! De bestandsdelen staan opgeslagen in grote zakken, die per stuk een kilo of 25 wegen. Veel verplaats je met de heftruck, maar je gaat ook flink sjouwen. De sportschool kan je dus voorlopig wel overslaan! Je zorgt ervoor dat alles gereed gemaakt is voor de bestellingen van de klanten, zowel binnen Nederland als internationaal gaat jouw samenstelling bezorgd worden bij klanten.

Dit familiebedrijf draait al flink wat jaren mee. Ze vallen onder een Belgische tak waar kalfsvlees wereldwijd wordt verkocht. Deze Nederlandse tak van het bedrijf verzorgd het voer voor het vee. Dit gaat voor een groot deel terug naar BelgiŽ, maar vindt ook zijn weg binnen heel Europa. Een klein deel wordt ook verkocht aan particulieren.

Het is een redelijk klein, informeel bedrijf waar ze met 5 - 10 man heel de productie draaiende houden om de kwaliteit en snelheid te bewaren. Jij kan je daar binnenkort bij aan gaan sluiten!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau