Luba Uitzendbureau

Plaatwerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Kwintsheul
24 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen dit bedrijf werk je in een team van acht op de Plaatwerk afdeling. Je start de eerste periode om 07:30 uur, maar als je wilt kun je na een tijd ook starten om 06:30 uur. Je begint de week onder het genot van een kopje koffie en je bespreekt de voetbaluitslagen van afgelopen week met je collega's.

Vervolgens ga je lekker aan de slag! Je werkzaamheden bestaan uit het knippen, ponsen, kanten en zetten van aluminium met behulp van diverse machines. Je bent lekker fysiek bezig, omdat er platen van 18 kilo verplaatst worden. Daarbij stel je de machines in en weet je een tekening te vertalen naar instellingen op de machine. Het betreft seriematig maar ook maatwerk. Je begint als tweede man maar als je de machines eenmaal beheerst kun je doorgroeien naar eerste man. Omdat de machines ingesteld zijn op een bepaalde hoogte dien je minimaal 1.75 meter lang te zijn.

Dit gave allround metaalbewerkingsbedrijf werkt vooral aan maatwerkvraagstukken en oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Luisteren, meedenken en samenwerken is het fundament voor de werkwijze. In de grote moderne fabriekshal met hightech machines wordt er met een team van 24 collega's gewerkt aan eindproducten voor de klant.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau