Luba Uitzendbureau

(Leerling) laadklep monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als (leerling) laadklep monteur in Maasdijk worden je de kneepjes van het vak geleerd. Zo houden jullie je bezig met het verzorgen van reparaties en onderhoud aan laadkleppen. Daarnaast word je opgeleid tot keurmeester waarna je ook de keuringen van de laadkleppen verzorgt. Je werkt zowel op de werkplaats in Maasdijk als op locatie in de omgeving.

Je gaat van alles leren over elektrotechniek. Bij een storing op locatie weet jij straks in welke richting je het probleem moet zoeken en ben je in staat dit zelfstandig op te lossen. Je vindt het geen probleem om af en toe buiten aan de slag te gaan en bent niet bang je handen vies te maken. Na een dag fysiek aan de slag te zijn geweest ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Het betreft een functie voor langere tijd van 40 uur per week, met werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Naast de reguliere werkdagen draai je ook storingsdiensten waarbij je 24 uur per dag beschikbaar bent, inclusief de weekenden. Hier staat natuurlijk een gepaste vergoeding tegenover.

Dit bedrijf richt zich op de verkoop, reparatie, onderhoud en keuring van laadkleppen in verschillende vormen en maten, van bestelbus tot vrachtwagen. Zij hebben vier vestigingen waaronder één in Maasdijk. Jouw toekomstige werkgever hecht waarde aan een goed personeelsbeleid. Daarom bieden zij een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en organiseren zij regelmatig personeelsuitjes. Daarnaast bieden zij diverse scholingsmogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen. En heb jij de ambitie om door te groeien? Dan zijn daar op de langere termijn mogelijkheden voor. Het team waarin je komt te werken is klein, hecht, staat voor elkaar klaar en staat open voor een geintje.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau