Luba Uitzendbureau

Reach- en heftruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als hef- en reachtruckchauffeur ga je aan de slag in een magazijn op industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Jouw toekomstige werkgever heeft een groot magazijn waar inkomende en uitgaande goederen moeten worden gesorteerd, worden verplaatst en van pallets moeten wisselen. Laden en lossen is een groot onderdeel van je werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat alle pallets met binnenkomende goederen opgeruimd worden en naar de juiste locatie worden gebracht. De pallets rij je naar de juiste plek in het grote magazijn. Daarnaast ga je in het magazijn aan de slag als orderpicker aan de hand van lijsten.

Jouw toekomstige werkgever heeft een groot magazijn op een bedrijventerrein in Utrecht en is gespecialiseerd in één product. Er wordt hard gewerkt maar in een gezellig team. Pauzes hou je samen en er worden regelmatig uitjes georganiseerd met het team.

Je leert de producten die binnenkomen steeds beter kennen, dit helpt om goed te kunnen werken. De producten moeten worden gesorteerd. Ook worden er workshops gegeven om nog meer te leren van de producten.

Het is een groot bedrijf, maar je komt terecht in een klein team waar gezelligheid gegarandeerd is!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau