Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker milieustraat

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent de hele dag lekker buiten in de weer. Koeriers die terugkomen op het depot en oude apparaten van klanten meegenomen hebben geef jij de juiste aanwijzingen. Je kijkt wat ze bij hun hebben en geeft aan wat in welke container thuishoort. Je bent hier assertief in en zorgt er ook voor dat de koeriers dit netjes doen, alle producten moeten namelijk achterin de containers geplaatst worden. Verder zorg jij ervoor dat het terrein en het depot altijd netjes is. Je bent tussen het begeleiden van de koeriers door dus bezig met opruimen en schoonmaken.

Je gaat aan het werk van dinsdag tot en met zaterdag. Je werkdag begint om 14.30 uur en om 23.00 uur rond je alles netjes af. Je bent bereid om in de toekomst in twee ploegen te werken. Je werkt dan de ene week vier dagen in de ochtenddienst van 06:30 uur tot 15:00 uur en de andere week werk je zes dagen van 14:30 uur tot 23:00 uur.

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren onder andere grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau