Luba Uitzendbureau

Projectleider duurzaam

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken op de afdeling Duurzaam, waar je nauw samenwerkt met de teamleider en de senior projectleider duurzaam. Wat voor werkzaamheden kun jij verwachten?

Verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering van o.a. nieuwe dak- en grondgebonden zonnestroominstallaties. Het begeleiden van de accountmanagers Sales op het gebied van duurzaamheid. Samen met de werkvoorbereider verzorgen van de voorbereiding van het project zoals inkoop, planning en de aansturing van partners zoals engineers en onderaannemers.

Eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Dit betekent het aansturen van de onderaannemers, contactpersoon zijn voor de klant en zorgen voor sturing op budget, tijdigheid en kwaliteit. Het begeleiden van alle duurzame projecten via onze partners. Samen met de projectmanagers ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van het project zoals inkoop, planning en de aansturing van partners zoals engineers en toeleveranciers.

Het administratief bijhouden en monitoren van lopende projecten. Het bijhouden en rapporteren van de salesfunnel. Het monitoren en rapporteren van PV systemen. Het inschrijven op (Europese) Tenders.

Jouw nieuwe werkgever is er vooral als energieleverancier voor de zakelijke markt. Ze brengen zorgeloze energie door innovatie producten en diensten. Ze werken continu aan hun ambitie om dé vanzelfsprekende energiepartner te zijn voor haar klanten. Ze staan voor een duurzame wereld!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau