Luba Uitzendbureau

Leerling basismonteur installatietechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Je kunt je laten scholen tot ?basismonteur?. In een betaalde bootcamp van 2 weken word je klaargestoomd om te worden ingezet bij één van de bedrijven waar wij mee samenwerken als basismonteur installatietechniek. Terwijl je bij een bedrijf aan het werk bent, neem je deel aan de vervolg sprints, waarin je je steeds verder bekwaamd tot vakman. Met de mogelijkheid om het af te ronden met een mbo-3 diploma.

Na het afronden van deze basisopleiding ben je in staat om gereedschappen en materialen te herkennen, te beoordelen en diverse lichte elektrotechnische of installatietechnische werkzaamheden veilig uit te voeren.

Jou nieuwe werkgever is gevestigd in Noordwijk die zich voornamelijk richt op de zakelijke markt voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en planmatig onderhoud. Werken bij dit bedrijf betekend dat je actief bent in een dynamische organisatie met een qua leeftijdsamenstelling gevarieerd team. Jouw team bestaat uit 25 monteurs en 7 mensen op het kantoor. Iedereen is bij dit bedrijf welkom, mits je vakbekwaam, enthousiast én een teamplayer bent.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau