Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker heftruck

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround magazijnmedewerker heb je een divers takenpakket waarbij je voornamelijk in het magazijn te vinden bent en de volgende taken hebt:
  • Laden en lossen van vracht
  • Orders picken en klaar maken voor verzending
  • Het in de stellingen plaatsen van alle materialen
  • Te woord staan van klanten in het magazijn

Daarnaast ondersteun je met het inrichten en netjes houden van het magazijn. Is het werk in het magazijn klaar? Dan help je mee op de administratie en doe je de bestellingen.

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in hekwerken. Ze hebben zelf veel op voorraad en kunnen hieruit leveren. Het is een groeiende organisatie die door heel Nederland distribueert. Ze krijgen 3-4 keer per week aanvoer van nieuwe hekken en aanverwante materialen. Ze zijn erg groeiend en uitbreiding ligt in het vooruitzicht. Hierin liggen voor jou ook mogelijkheden om in mee te denken.

Het is een klein team van de eigenaar, administratief medewerker en de chauffeur. Iedereen helpt elkaar en springt bij waar nodig. Er is veel ruimte voor flexibiliteit, maar er wordt hard gewerkt. Er is heerst een cultuur 'niet lullen, maar poetsen'. Op vrijdag is er een 'vrijdagmiddag borrel' en wordt in de zomer regelmatig de barbecue aangestoken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau