Luba Uitzendbureau

Leerling technisch medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Gorinchem
28 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever in de omgeving van Gorinchem is op zoek naar een technische medewerker/installateur die systemen kan produceren en installeren voor industriŽle gas analyse projecten.
Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces. Je begint met het produceren van de systemen in de werkplaats en daarnaast ga je zelf op pad om de systemen op locatie te installeren. Je werk is hierdoor altijd veelzijdig en uitdagend, want geen enkele klus is hetzelfde binnen dit bedrijf.

Omdat je wel technisch bent aangelegd maar dit nog nooit gedaan hebt gaat jouw nieuwe werkgever je hier alles over leren door het gewoon te doen!

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in industriŽle gas analysesystemen. Ze gaan net een stapje verder dan alleen het leveren van technische ondersteuning. Het bedrijf neemt de gehele bedrijfsvoering rondom Continue Emissie Meet Systemen(CEMS) en overige analyses uit handen van de klanten. Binnen de organisatie is een onbevangen werksfeer en is er altijd ruimte om te leren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau