Luba Uitzendbureau

Verkoopmedewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw kracht zit in het snelle schakelen. De telefoon gaat en jij handelt deze vraag klantvriendelijk af. Vervolgens ga je door met het opstellen van de offertes waar jij mee bezig was. Jouw collega van de buitendienst belt en vraagt of jij hem/haar kan helpen. Uiteraard help jij hem/haar zodat hij/zij de werkzaamheden ook kan vervolgen.

Dit is een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden en je ziet, jij bent een belangrijke schakel in het bedrijf. Dit past echt bij jou en hier voel jij je op je gemak. Naast deze werkzaamheden houdt jij je ook bezig met de orderverwerkingen, voorraadbeheer en commerciŽle administratieve verwerkingen. Het voeren van verkoopgesprekken, beantwoorden van moeilijke vragen en adviseren van klanten kun jij allemaal op eigen houtje.

Jouw nieuwe werkgever is een importeur en groothandel voor de tuin- en hout industrie. Het klantenbestand bestaat uit bedrijven en particulieren. Vakkundigheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn speerpunten waar zij voor staan. Het is een informele, hardwerkende sfeer. Eigen inbreng en verantwoordelijkheid is erg belangrijk als je hier werkt. Daar krijg je alle ruimte voor.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau