Luba Uitzendbureau

Calculator / werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren calculator / werkvoorbereider maak je aan de hand van tekeningen winstgevende calculaties. Aanvragen en aanbestedingen neem je op, vervolgens werk je hiervoor een offerte uit. Grote projecten begroot je in softwareprogramma's en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van meer- en minderwerken voor vaste opdrachtgevers.

Je werkt samen met de Sales-afdeling middels een adviserende rol. Zo heb je nauw contact met meerdere afdelingen. De projectleider of uitvoerder is ook een van jouw contacten; je draagt opdrachten over en neemt deze volledig door, zodat zij van alles op de hoogte zijn.
Ook met de salesmanager ben je veel in gesprek; je bespreekt uitgewerkte offertes en ondersteunt hem bij inkoopgesprekken.

Dit bedrijf is één van de grootste en snelst groeiende installatiebedrijven van Nederland. Ze leveren de volledige luchttechnische installatie, van engineering tot uitvoering en oplevering, aan bouwkundige aannemers. Qua planning wordt er nauw samengewerkt met de aannemers, omdat bijvoorbeeld de aanleg van ventilatie schachten en vloeren elkaar afwisselen.

Binnen het bedrijf hangt een collegiale sfeer. Iedereen is gemotiveerd en helpt elkaar waar nodig. Ook zijn er goede doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf heeft twee verschillende B.V.?s; één voor installatie en één voor onderhoud. Het komt regelmatig voor dat medewerkers doorgroeien van de ene B.V. (installatie) naar de andere (onderhoud).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau