Arkin

Traineeship Verpleegkundige GGZ (mbo-v/hbo-v)

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
5 oktober 2020
31 december 2020

Details van de functie

Logo Waar hebben we jouw talent voor nodig?
De Traineeship Verpleegkundige GGZ duurt in totaal 22 maanden. De eerste maand start je met een algemeen inwerktraject om Arkin beter te leren kennen. Na dit inwerktraject volgen er drie periodes van ieder 7 maanden, bij drie verschillende onderdelen/merken van Arkin zodat je kennismaakt met verschillende psychiatrische ziektebeelden. Twee van deze onderdelen liggen vast, de derde wordt in overleg met jou bepaald.

Na de eerste inwerkmaand ga je als persoonlijk begeleider van cliŽnten zelfstandig aan de slag. Uiteraard wordt werkbegeleiding geboden. Gedurende het traineeship krijg je een mentor. Vanzelfsprekend is training op maat, op het gebied van GGZ, voor jou belangrijk. Dit doen we via E-learning, blended- en klassikaal leren. Aandachtsgebieden zijn onder meer: psychopathologie, psychofarmacologie, herstelondersteunend werken, ambulantisering en crisisinterventie. Na afloop van het traineeship ontvang je een certificaat waarop staat welke ggz modules je hebt gevolgd.

Door dit traineeship te volgen krijg je een unieke kans om kennis te maken met Amsterdam: de grotestadsproblematiek en de Amsterdamse sociale kaart.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding (MBO of HBO);
Je bent BIG geregistreerd;
Je werkt al enige tijd als verpleegkundige in bijvoorbeeld de VVT, wijkverpleging, gehandicaptenzorg of in een algemeen ziekenhuis;
Het is een pre als je je al eerder verdiept hebt in de ggz, bijvoorbeeld door een cursus of training of je in ieder geval verder hebt ontwikkeld in jouw vak;
Je toont net als Arkin 'lef'. En: voor jou is het glas eerder half vol, dan half leeg!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een arbeidsovereenkomst voor 32 -36 uur per week, voor de duur van 22 maanden, met de intentie om dit na afronding van je traineeship om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
Arbeidsvoorwaarden en salariŽring zijn uiteraard volgens de CAO GGZ, schaal 45 (Ä2289,- tot Ä3229,-).
Arkin kent aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende OV-regeling woon-werkverkeer, collectieve regelingen zoals een zorgverzekering en een fietsplan, en wordt de mogelijkheid geboden om bv aan de Dam tot Damloop mee te doen.
Je werklocatie hangt af van jouw trainee-/stageplek;
Arkin zal blijven investeren in jouw ontwikkeling. 12 merken, 1 loopbaan. Wij hebben een uitgebreid opleidingsaanbod. Verpleegkundigen kunnen interne leergangen te volgen en zo horizontaal door te stromen, maar ook zijn er andere (door)groeimogelijkheden;
Je krijgt toegang tot Nrgize: een platform met allerlei (deels gratis) sportieve activiteiten: van boksclinics, bootcamps tot windsurfen.

Wie zijn wij?
Arkin is een vooraanstaande organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Bij Arkin werken circa 4.200 betrokken, gedreven professionals die hun nek durven uitsteken, op locaties in Amsterdam, Utrecht en omgeving, Amersfoort, Almere, Dordrecht, en Gorinchem. Onze collegaís zijn continu op zoek naar maatwerkoplossingen voor hun cliŽnt. Wij bieden uitgebreide beroepsopleidingsmogelijkheden en interne leergangen aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers kwaliteit kunnen leveren en zich altijd kunnen blijven ontwikkelen.

Arkin omvat 12 Ďmerkení die samen jaarlijks zorg bieden aan circa 30.000 cliŽnten. Elk van deze Ďmerkení heeft zijn eigen specialisme en de nauwe onderlinge samenwerking zorgt voor meer continuÔteit van zorg en meer integrale behandelingen. Dit maakt het zorg- en behandelaanbod van Arkin efficiŽnt en doeltreffend voor elke vraag in de geestelijke gezondheidszorg. Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de traineeship kun je contact opnemen met Femia Clijnk, Hoofd Verpleegkundige Opleidingen (inhoud programma, [klik hier voor het telefoonnummer] of bij Team Recruitment Arkin [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Arkin