Arkin

Flex Arts/ANIOS (0-36 uur pwk)

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Tijdelijk
HBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
5 oktober 2020
31 december 2020

Details van de functie

Logo Waar hebben we jouw talent voor nodig?
Je kunt bij ons snel aan de slag op tijdelijke plekken, ook voor enkele maanden en voor minder uren dan gebruikelijk. Of kun je alleen deelnemen aan voorwachtdiensten voor de klinieken?
Wij bieden veelzijdige mogelijkheden: binnen de GGZ en verslavingszorg, in klinieken, wijkteams of de spoedeisende psychiatrie.

Als ANIOS draag je medeverantwoordelijkheid voor de psychiatrische en somatische diagnostiek en behandeling. Daarbij wordt contact met de naastbetrokkenen van de cliŽnt onderhouden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt onder supervisie van een ervaren psychiater en binnen een multidisciplinair behandelteam.
Wil je meer weten over het werken als ANIOS in de GGZ? Dan kun je (gratis) aan het 'Arkin event' voor basisartsen deelnemen in Amsterdam dat in het 1e kwartaal van 2020 gaat plaatsvinden. Er zijn dan presentaties over de Arkin beroepsopleidingen tot psychiater en tot verslavingsarts, over de verslavings-, de forensische zorg en over de chronische psychiatrie. Je kunt je opgeven via [stuur een e-mail] en dan ontvang je t.z.t. informatie over de datum en locatie.

Wie ben jij?
Je bent een BIG geregistreerd arts en hebt affiniteit met de GGZ en verslavingszorg. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je maakt je snel nieuwe werkwijzen eigen.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Wat krijg je van ons?
Je kunt bij ons gevarieerde ervaring opdoen in GGZ-specialismen en met Ďgrote stads problematiekí.
De arbeidsovereenkomst wordt op maat opgesteld (tijdelijk contract of oproepcontract, parttime of fulltime).
De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn overeenkomstig de CAO GGZ en functiegroep 65 (vanaf Ä3.266 bruto) plus 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.Op onregelmatige diensten is een toeslag van toepassing.

Wanneer je alleen deelneemt in het voorwachtrooster van de klinieken betreft het diensten van tenminste 8 uur.

Wie zijn wij?
Arkin is een organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg en omvat : Arkin BasisGGZ, Arkin Jeugd & Gezin, Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Sinai Centrum, Mentrum, Roads, Inforsa en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA). Er worden met ruim 3.400 medewerkers meer dan 35.000 cliŽnten behandeld op locaties in Amsterdam en Utrecht en omgeving, Amersfoort, Dordrecht en Gorinchem. Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Wil je meer weten?
Bel met Ruud Ligthart op [klik hier voor het telefoonnummer] . Hij is ook je sparringpartner als je meer wilt weten over alle mogelijkheden voor een loopbaan bij Arkin. Heb je voorkeur voor een bepaalde doelgroep, een specifieke wijk of wil je juist werken in meerdere teams? Laat het ons weten. Dan zoeken we de beste match!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Arkin